Skip links

Διαγωνισμός για τη θεατρική παράσταση “Αινιγματικές Παραλλαγές”

Οι «Αινιγματικές Παραλλαγές» του Eric- Emmanuel Schmitt, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια – Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, μετά την τεράστια επιτυχία με τις sold out παραστάσεις επιστρέφει.

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης πρωταγωνιστούν στις «Αινιγματικές Παραλλαγές».  Μια συνέντευξη που οδηγεί σε ένα σκληρό παιχνίδι της αλήθειας και παράλληλα φανερώνει έναν τρυφερό και ευαίσθητο κόσμο.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας συναντάει σκηνοθετικά τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μαζί έρχονται αντιμέτωποι μέσα από το έργο, με τον διχασμό, την απομόνωση, τις ανθρώπινες σχέσεις και τα αιώνια μυστήρια του έρωτα.

Υπόθεση Έργου:

Ο Αμπέλ Ζνόρκο (Γιάννης Μπέζος) είναι ένας συγγραφέας, βραβευμένος με  Νόμπελ  που ζει μόνος, αποτραβηγμένος στο Ροσβανοϋ, ένα μικρό νησί στη Θάλασσα της Νορβηγίας, αποφεύγοντας τα πάντα και ειδικά τους ανθρώπους. Έχοντας πρόσφατα εκδώσει το 21ο του βιβλίο που έχει γίνει τεράστια επιτυχία, δέχεται να δώσει συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο που τον πολιορκεί καιρό τον  Έρικ Λάρσεν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης).

 

 Άραγε πόσο τυχαία επέλεξε ο Αμπέλ Ζνόρκο τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και πόσο τυχαία επέλεξε ο Έρικ Λάρσεν τον συγκεκριμένο συγγραφέα;

 

Τι συνδέει τους δυο άντρες και ποια μονοπάτια θα αναγκαστούν να περάσουν και να ξεπεράσουν, όσο οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη σε μια ιστορία που η θέση της γάτας και του ποντικού αλλάζει συνεχώς.

 

«Τι είναι αυτό που μας απομονώνει και τι αυτό που μας συνδέει στις ανθρώπινες σχέσεις. Τι σημάνει να αγαπάς και να ερωτεύεσαι. Πως η μοναξιά και ο φόβος μπορούν να αλλάξουν την πιο σκληρή εκδοχή του εαυτού μας και να μας οδηγήσουν στην αγάπη και στην αποδοχή. Μέσα από αυτό το υπέροχο κείμενο μαζί με τον καλό μου φίλο Σωτήρη Τσαφούλια και τον θαυμάσιο κύριο Γιάννη Μπέζο ακουμπάμε τις Αινιγματικές Παραλλαγές και ταξιδεύουμε σε έναν κόσμο που ο χρόνος αλλά και ο άνθρωπος φτάνει στην πιο σημαντική στιγμή του μετά την γέννηση…στην αγάπη και στο ποσό δύσκολα αλλά γενναία την ανακαλύπτεις και την αποδέχεσαι πριν σε  προσπεράσει ο χρόνος…»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

 

Παίζουν  :

Γιάννης Μπέζος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γεωργία Συφιανού

ΛΑΡΙΣΑ  – ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Πέμπτη 10 & Παρασκευή 11 Ιουλίου

Ώρα έναρξης : 9.30 μμ

Προπώληση : more.com

https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/ainigmatikes-parallages-

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 5 Διπλές προσκλήσεις από τον Party 97,1. Στέιλε μύνημα στο viber του σταθμού 6980 971 971 , γράψε ΘΕΑΤΡΟ – ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ.

Οι νικητές θα ενημερωθούν στις 14.00 το μεσημέρι με προσωπικό sms στο viber. (* Στα μηνύματα σας-συμμετοχες  δεν έρχεται απάντηση “διαβάστηκε” , ανοίγονται μόνο τα μηνύματα των νικητών)

This website uses cookies to improve your web experience.